Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
spalam bine osul si il taiem bucati daca e mare,punem apa intr-o oala si punem osul,spumam de cate ori este nevoie,adaugam zarzavaturile,in afara de patrunjel care il adaugam la final si lasam sa fiarba,cand au fiert zarzavaturile adaugam fedeaua si lasam sa mai fiarba 5 - 10 min,adaugam borsul,condimentele,oprim focul si acoperim oala,dupa 10 min se poate servi,adaugam patrunjelul,se poate adauga si smantana in farfurie
1
eu am rupt carnea de pe oase cand a fiert si am lasat doar carnea in ciorba,nu puteam sa pun oase in farfurie la copii ca se faceau ......
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult